Yritysesittely Tuotteet Näyttelyalue Kuvagalleria Rakenteet
<< Edelliselle sivulle Yritysesittely
Yhteystiedot
Yrityksen sijainti
Kysymykset & Palaute
Sivukartta
Esitetilaus

Hirsimökit, hirsihuvilat, hirsisaunat ja hirsitalot

Toimintaa neljällä vuosikymmenellä

 

 

SapsoHuviloilla on  suunniteltu ja valmistettu laadukkaita hirsirakennuksia vuodesta 1975 lähtien. Tuotevalikoimaamme kuuluvat pääasiassa vapaa-ajanrakennukset pihapiirin aitoista ja rantasaunoista aina ylellisiin talviasuttaviin huviloihin. Aidoilla hirsirakennuksillamme on kysyntää kotimaan ohella Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja myös Japanissa.

Yritys sijaitsee Kainuun kauniissa maisemissa  Sotkamosta ( Vuokatti )  noin 15 km kaakkoon.

 

Kokemusta hirsirakentajana ja suunnittelijana

 

SapsoHuviloita on valmistettu 30 vuoden ajan, parhaimpina vuosina noin sadan rakennuksen vuosivauhdilla. Samaan aikaan olemme kehittäneet tuotteitamme jatkuvasti vastaamaan yhä paremmin asiakkaittemme loma-asumisen tarpeita ja toiveita. Mielestämme olemme siinä myös onnistuneet: asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin ja palveluihin.

Suunnittelussa pidämme keskeisinä asioina suunnitella asumiselle toimivat tilat, rakennukselle kauniin ulkonäön ja tarkoituksenmukaiset rakenteet. Onnistunut suunnittelu ja toteutus tuo iloa rakennuksen käyttäjille vuosikymmeniä. 

Joustavaa yhteistyötä ja palvelua

 

 

 

 

Lomapaikan rakentaminen alkaa yleensä sopivan tontin valinnalla ja hankinnalla. Ennen lopullista päätöstä kannattaa varmistaa mm. rakennusluvan saanti tontille. Jo suunnitelmien alkuvaiheessa on hyvä miettiä rakentamisessa esille tulevia asioita kuten tontille rakennettavien rakennusten määrää, sijoittamista, tilantarpeita yms. Alustavista suunnitelmista kannattaa keskustella asiantuntijan kanssa lopullisen rakennussuunnitelman aikaansaamiseksi.


Kokeneena hirsirakentajana  esille on tullut monia merkittäviä hirsirakennuksen käyttöön, valintaan, suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä asioita. Kokemuksemme ja ammattitaitomme ovat myös Teidän käytettävissänne. Valitsemalla meidät yhteistyökumppaniksenne teemme Teidän ehdoillanne unelmistanne totta.

 

Teemme sen Teille niin kuin itsellemme.
Kysymykset & Palaute Tulosta