Yritysesittely Tuotteet Näyttelyalue Kuvagalleria Rakenteet
<< Edelliselle sivulle Tuotteet
Pihapiirin tuotteet
Saunat ja saunamökit
Huvilat
Saunalliset huvilat
Talot

Hirsirakennuksia tiiviistä pohjoisen männystä

Hirsimökit, hirsihuvilat, hirsisaunat,hirsiaitat ja hirsitalot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset hirsirakennukset vapaa-aikaan kuten hirsiaitat, hirsi saunat, hirsihuvilat, hirsilomatalot ja pihapiirin tuotteet. 


Valmistamme rakennusten rakenteet soveltuvilta osin uusiutuvasta luonnon materiaalista: pohjoisen tiukkasyisestä männystä. Seinärakenteet valmistamme höyläämällä 45..145 x 170 mm vahvuisista höylä- tai lamellihirsistä.

Hyvä suunnittelu, perusraaka-aine ja tuotantotekniikka yhdistettynä kokemuksen omaavaan ammattitaitoon, näistä syntyy laadukas hirsirakennus, aito SapsoHuvila . Kolmen vuosikymmenen kokemuksella valmistuu jälkeä, josta asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä.

 

Tarpeidenne mukainen toimitus

 

Rakennustarve, tapa ja laajuus on Teidän valittavissanne . Toimitamme valitsemanne rakennuksen valmiista malleistamme tai tarvittaessa voimme tehdä malleihimme toivomustenne mukaisia muutoksia.

Rakentajapalvelu

Toimituksemme sisältävät aina rakennuslupapiirustukset, asentamisohjeet ja tiedot tarvittavista rakennusmateriaaleista. Toimituksiin sisältyy myös rakentamisaikainen puhelinpalvelu.

Halutessanne lisätietoja toimituksistamme kerromme mielellämme lisää.

 

Teemme sen Teille niin kuin itsellemme

 

 

 

Suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaiden toiveet, joiden pohjalta luomme uusia ratkaisuja. Tarkoituksenmukaisten tilojen huomioiminen ja visuaalinen aistikkuus suunnittelussa ovat kasvaneet vuosikymmenien myötä.

Koska valmistamme periaatteella "teemme toisille niin kuin tekisimme itsellemme", haluamme tuotteidemme olevan myös esteettisesti kauniita. Muotoillut Sapso-nurkkaleikkaukset tuovat julkisivuihin mutkatonta kauneutta ja toiminnalliset järkevät tilat asumiseen mukavuutta ja elämänmakuisia hetkiä. 

Olemme ryhmitelleet tuotteemme ryhmiin, jotka helpottavat mallien katselua . Ryhmien alta aukeavat pikkukuvat eri mallivaihtoehdoista. Pikkukuvissa on linkki ko. tuotteen esittelyyn, jonka voitte tulostaa sivun alalaidan Tulosta -linkistä (mittakaava 1:100). Ko. tuotteen tarjouksen saatte sähköpostiinne tekstin Tarjous tuotteesta alapuolella olevasta linkistä.

Tuoteryhmät:
Pihapiirin tuotteet       Saunat ja saunamökit       Huvilat       Saunalliset huvilat       Talot

 

 

 

Teemme sen Teille niin kuin itsellemme.
Kysymykset & Palaute Tulosta